Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sajtgolyó egy gyorsan elkészíthető, ropogós falat, amely tökéletes vendégváró vagy snack egy baráti összejövetelre. Belül lágy, sajtos, kívül aranybarnára sült bundája miatt mindig nagy kedvenc.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Bagyinszkine Molnar Eva
Beküldte: 2013.08.31.

Hozzávalók

Elkészítése

A reszelt sajtot a liszttel, a tojásokkal, a sütőporral és egy csipet sóval alaposan összekeverjük, hogy jól formázható masszát kapjunk. Nedves kézzel diónyi méretű golyókat formázunk belőle – sütés közben kicsit megnőnek, ezért érdemes kisebbeket készíteni.

A golyókat zsemlemorzsában megforgatjuk, majd bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Papírtörlőn lecsepegtetjük a felesleges olajat.

Tipp

A masszába keverhetünk friss aprított petrezselymet vagy egy kevés fokhagymát is az intenzívebb ízért. Ha változatosságra vágyunk, próbáljuk ki különböző sajtok keverékével, például füstölt sajttal vagy parmezánnal.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Egész évben Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Bagyinszkine Molnar Eva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is