Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Sajtkrémes bundáskenyér, fokhagymás mártogatóssal recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 4 szelet kenyér
  • krémsajt (bármilyen ízesítésű jó, én natúr sajtkrémet szoktam használni)
  • 4-5 tojás
  • pici só
  • olaj a sütéshez

A mártogatóshoz:

  • 3-4 mk tejföl
  • kevés majonéz
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • pici só


Elkészítése:

2 szelet kenyeret kicsit vastagabban megkenünk krémsajttal, majd összeborítjuk és félbevágjuk. A felvert tojásokat picit megsózzuk és beleforgatjuk a félbevágott kenyereket. Olajban kisütjük.

A mártogatóshoz a majonézt összekeverjük a tejföllel és kicsit megsózzuk. A fokhagymákat fokhagymanyomón áttörjük és alaposan összedolgozzuk.
[box style=”info”]Ha natúr sajtkrémet használunk, keverhetünk bele egy kis snidlinget is, nagyon finom ízt kölcsönöz neki.[/box]

https://receptneked.wps.hu/gyors/sajtkremes-bundaskenyer-fokhagymas-martogatossal/