Elkészítése
Egy őzgerincformát kibélelünk bacon szalonnával úgy, hogy a szeletek vége túllógjon a forma peremén.
A tojásokat, a lisztet, a tejfölt és a reszelt sajt felét alaposan összekeverjük. Hozzáadjuk az apró kockákra vágott csirkemellet, majd sóval, borssal és ételízesítővel ízesítjük. Az így elkészült masszát az előkészített őzgerincformába öntjük. A tetejét megszórjuk a maradék reszelt sajttal, majd a kilógó szalonnákat ráhajtjuk a töltelékre.
Az őzgerincformát alufóliával lefedjük, és előmelegített sütőben 180-190 °C-on kb. 50 percig sütjük. Miután megsült, a formából óvatosan kiborítjuk egy tepsibe, és visszatesszük a sütőbe grillfokozaton 4-5 percre, hogy a teteje szépen megpiruljon.
Amikor langyosra hűlt, a bordák mentén szeleteljük. Tálaláskor petrezselyemzölddel díszítjük. Jó étvágyat!

