Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát meghámozzuk és felkarikázzuk. Sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, és burgonyatörőn áttörjük. Ha kihűlt, liszttel, tojással és egy pici sóval összedolgozzuk, és nudlikat formázunk belőle, amiket sós vízben kifőzünk. A hagymát a zsíron megfonnyasztjuk, majd ráhelyezzük a leszűrt nudlit. Tepsibe rakjuk a nudlikat, ráreszeljük a sajtot, borsozzuk és kicsit megkavarjuk. Megszórjuk zsemlemorzsával, és sütőben […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.08.02.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát meghámozzuk és felkarikázzuk. Sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, és burgonyatörőn áttörjük. Ha kihűlt, liszttel, tojással és egy pici sóval összedolgozzuk, és nudlikat formázunk belőle, amiket sós vízben kifőzünk.

A hagymát a zsíron megfonnyasztjuk, majd ráhelyezzük a leszűrt nudlit. Tepsibe rakjuk a nudlikat, ráreszeljük a sajtot, borsozzuk és kicsit megkavarjuk. Megszórjuk zsemlemorzsával, és sütőben jól átmelegítjük, amíg a teteje meg nem pirul.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is