Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Sajttal töltött virsli

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A virsliket hosszában bevágjuk, ügyelve arra, hogy ne vágjuk át teljesen. A bevágott résbe vékony sajtszeleteket helyezünk. A megtöltött virsliket 2-2 szelet baconbe szorosan betekerjük. Egy tányérba lisztet, egy másikba felvert tojásokat, egy harmadikba pedig zsemlemorzsát szórunk. A zsemlemorzsába keverjük az 1 evőkanál szezámmagot, hogy ropogósabb legyen a panír. A baconbe tekert virsliket először lisztbe, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kautz Jozsef
Beküldte: 2013.05.03.

Hozzávalók

Elkészítése

A virsliket hosszában bevágjuk, ügyelve arra, hogy ne vágjuk át teljesen. A bevágott résbe vékony sajtszeleteket helyezünk.

A megtöltött virsliket 2-2 szelet baconbe szorosan betekerjük.

Egy tányérba lisztet, egy másikba felvert tojásokat, egy harmadikba pedig zsemlemorzsát szórunk. A zsemlemorzsába keverjük az 1 evőkanál szezámmagot, hogy ropogósabb legyen a panír.

A baconbe tekert virsliket először lisztbe, majd tojásba, végül a szezámos zsemlemorzsába forgatjuk, hogy mindenhol egyenletesen bevonja a panír.

Egy serpenyőben bő étolajat melegítünk közepes hőfokra, és a bepanírozott virsliket aranybarnára sütjük benne. A sütés közben ügyelünk arra, hogy a bacon jól átsüljön.

A kész virsliket papírtörlőre helyezzük, hogy a felesleges olajat leitassuk.

Frissen, melegen kínáljuk, például friss salátával, mustárral vagy ketchuppal.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Kautz Jozsef
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is