Hozzávalók:
- 4 evőkanál tejföl
- 4 evőkanál majonéz (aki nem szereti a majonézt annyira, rakjon mondjuk egy evőkanállal több tejfölt és annyival kevesebb majonézt, bár annyira nem érződik a tészta ízén a majonéz)
- 2 tojás
- 9 evőkanál liszt
- csipet só
- sajt
- feltét ízlés szerint: ketchup, pizzakrém, tejföl, illetve: kukorica, sonka, hagyma, kolbász, meg amit csak el tudsz képzelni.
Elkészítése:
Előkapsz egy serpenyőt, kicsi olajat hevítesz benne, majd beleöntöd a tejföl, majonéz, tojás, liszt, só keveréket.
Ezután rákened a pizzakrémet, majd a sajtot és a többi feltétet ráteszed, majd lefeded a serpenyőt. Lassú tűzön 10-15 perc alatt megsül.
Tipp:
A tűz tényleg lassú legyen, máskülönben nyers marad a teteje!