Elkészítése
A krumplit vékony szeletekre, a többi hozzávalót apró kockákra vágjuk. Az apróra vágott sonkát kevés olajjal egy teflon bevonatú serpenyőben vagy wokban enyhén megpirítjuk. Amikor a sonka szépen megpirult, hozzáadjuk a többi felaprított zöldséget (a krumpli kivételével), és alaposan összeforgatjuk.
Borssal és köménnyel fűszerezzük, majd felöntjük kb. fél dl vízzel, és lefedjük az edényt. Lassú tűzön, néha átforgatva pároljuk, amíg a zöldségek megpuhulnak, körülbelül 20 perc alatt. Ekkor hozzáadjuk a vékonyra szeletelt krumplit, óvatosan összeforgatjuk, majd ismét lefedjük, és tovább pároljuk, amíg a krumpli is megpuhul.
Az étel összesen kb. 30 perc alatt elkészül, és finom, könnyű egytálétel lesz belőle.
