Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A krumplit vékony szeletekre, a többi hozzávalót apró kockákra vágjuk. Az apróra vágott sonkát kevés olajjal egy teflon bevonatú serpenyőben vagy wokban enyhén megpirítjuk. Amikor a sonka szépen megpirult, hozzáadjuk a többi felaprított zöldséget (a krumpli kivételével), és alaposan összeforgatjuk. Borssal és köménnyel fűszerezzük, majd felöntjük kb. fél dl vízzel, és lefedjük az edényt. Lassú […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.11.

Hozzávalók

Elkészítése

A krumplit vékony szeletekre, a többi hozzávalót apró kockákra vágjuk. Az apróra vágott sonkát kevés olajjal egy teflon bevonatú serpenyőben vagy wokban enyhén megpirítjuk. Amikor a sonka szépen megpirult, hozzáadjuk a többi felaprított zöldséget (a krumpli kivételével), és alaposan összeforgatjuk.

Borssal és köménnyel fűszerezzük, majd felöntjük kb. fél dl vízzel, és lefedjük az edényt. Lassú tűzön, néha átforgatva pároljuk, amíg a zöldségek megpuhulnak, körülbelül 20 perc alatt. Ekkor hozzáadjuk a vékonyra szeletelt krumplit, óvatosan összeforgatjuk, majd ismét lefedjük, és tovább pároljuk, amíg a krumpli is megpuhul.

Az étel összesen kb. 30 perc alatt elkészül, és finom, könnyű egytálétel lesz belőle.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is