Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először a tésztát sós vízben félkeményre kifőzzük, vízzel leöblítjük és leszűrjük. A kaliforniai paprikát vékony csíkokra, a paradicsomot pedig darabokra vágjuk. Egy nagyobb lábasban a felmelegített olajra tesszük a felcsíkozott húst, és kevergetve jól lepirítjuk. Ezután hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot és a vöröshagymát, majd tovább kevergetjük és sütjük. Amikor a zöldségek is megpirultak, hozzáadjuk […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.17.

Hozzávalók

Elkészítése

Először a tésztát sós vízben félkeményre kifőzzük, vízzel leöblítjük és leszűrjük. A kaliforniai paprikát vékony csíkokra, a paradicsomot pedig darabokra vágjuk.

Egy nagyobb lábasban a felmelegített olajra tesszük a felcsíkozott húst, és kevergetve jól lepirítjuk. Ezután hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot és a vöröshagymát, majd tovább kevergetjük és sütjük.

Amikor a zöldségek is megpirultak, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és a csípős porpaprikát, és ezzel is jól összesütjük. A sütés vége felé sózzuk és borsozzuk, majd 4-5 dl vízzel felöntjük, és összefőzzük, amíg jól össze nem sűrűsödik. A végén hozzáadjuk a mézet és az apróra vágott petrezselyemzöldet.

A kész húsos szószba keverjük a kifőzött tésztát, és összeforraljuk, kb. 5 percig kevergetve készre főzzük. Reszelt sajttal vagy anélkül tálaljuk, ki hogyan szereti.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is