Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 csésze bulgur 1,5 csésze alaplé 1 fej karfiol 2 ek olívaolaj + pár csepp a karfiolra só őrölt bors Az öntethez: 2 tk fehérborecet 1 gerezd fokhagyma 1 tk mustár 1 tk nádcukor csipet só őrölt bors Elkészítése: Összekeverjük az öntet hozzávalóit, és félretesszük. A bulgurt az olívaolajon kicsit megpirítjuk, felöntjük az alaplével, […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
favoreat
Beküldte: 2017.01.10.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 csésze bulgur
  • 1,5 csésze alaplé
  • 1 fej karfiol
  • 2 ek olívaolaj + pár csepp a karfiolra
  • őrölt bors

Az öntethez:

  • 2 tk fehérborecet
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 tk mustár
  • 1 tk nádcukor
  • csipet só
  • őrölt bors


Elkészítése:

Összekeverjük az öntet hozzávalóit, és félretesszük. A bulgurt az olívaolajon kicsit megpirítjuk, felöntjük az alaplével, és puhára pároljuk. Ha megfőtt, langyosra hűtjük.

A karfiolt rózsáira szedjük, egy tepsibe rakjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, megsózzuk, megborsozzuk, és sütőben megpirítjuk.

Végül a még langyos bulgurt összeforgatjuk az öntettel és a sült karfiollal.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
favoreat
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is