Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Sült párizsi szeletek mártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A párizsi szeleteket egymás mellé helyezem egy zsírral vagy olajjal kikent tepsiben. Egy kis tálkában összekeverem a tejfölt, a mustárt, és az ízlés szerint kiválasztott fűszereket. A keverékből annyit teszek a szeletek tetejére, hogy befedje őket, de ne folyjon le. A tepsit a sütőbe helyezem, és először magas hőfokon, majd mérsékelt hőfokon megsütöm a párizsit. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.06.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A párizsi szeleteket egymás mellé helyezem egy zsírral vagy olajjal kikent tepsiben. Egy kis tálkában összekeverem a tejfölt, a mustárt, és az ízlés szerint kiválasztott fűszereket. A keverékből annyit teszek a szeletek tetejére, hogy befedje őket, de ne folyjon le.

A tepsit a sütőbe helyezem, és először magas hőfokon, majd mérsékelt hőfokon megsütöm a párizsit. Ha szeretnénk, tehetünk a tetejére szeletelt vagy reszelt sajtot.

A párizsi mennyiségét attól függően választom meg, hogy önálló fogásként vagy második fogásként készül-e. Egy négytagú család számára, ha önálló ételnek szánjuk, érdemes legalább 4-4 szeletet számolni fejenként, amihez körülbelül egy nagy tejföl és egy kis tubusos mustár szükséges, a fűszereket pedig ízlés szerint adjuk hozzá.

Nálunk ez az étel nagyon népszerű, így szívesen ajánlom nektek is!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is