Elkészítése
A virsliket keresztben kettévágjuk. A hurka vagy saslik pálcákat is ketté törjük. A hurkapálcát a virsli közepén átszúrjuk és a virslit fél centinként átvágjuk.
A tésztát kinyújtjuk, majd csíkokat vágunk belőle és a virsli szeletek mellett befűzzük.
Az étolajat forrósítjuk és a virslik mindkét oldalát megsütjük benne.
A kaszinótojáshoz a tojássárgákat csomómentesen összekeverjük a majonézzel, mustárral, vajjal és a fűszerekkel (tegyük félre belőle 3 evőkanállal). Ezután az így kapott krémet visszatöltjük a fél tojásokba.
A vízben a zselatint egy kis elkeverjük és tűzre téve vagy mikróban feloldjuk. Egy kicsit hűtjük és 3 evőkanál majonézes tejföllel összekeverjük.
A kaszinótojásokat töltelékkel lefelé tesszük egy tálcára, aztán bevonjuk az összekevert zselatinos tejföllel és mellétesszük a kisütött virsliket.

