Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Sült virsli kaszinótojással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A virsliket keresztben kettévágjuk. A hurka vagy saslik pálcákat is ketté törjük. A hurkapálcát a virsli közepén átszúrjuk és a virslit fél centinként átvágjuk. A tésztát kinyújtjuk, majd csíkokat vágunk belőle és a virsli szeletek mellett befűzzük. Az étolajat forrósítjuk és a virslik mindkét oldalát megsütjük benne. A kaszinótojáshoz a tojássárgákat csomómentesen összekeverjük a majonézzel, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Vass Laszlone
Beküldte: 2018.01.10.

A virslihez:

A sütéshez

A kaszinótojáshoz

A tojások kenéséhez

Elkészítése

A virsliket keresztben kettévágjuk. A hurka vagy saslik pálcákat is ketté törjük. A hurkapálcát a virsli közepén átszúrjuk és a virslit fél centinként átvágjuk.

A tésztát kinyújtjuk, majd csíkokat vágunk belőle és a virsli szeletek mellett befűzzük.

Az étolajat forrósítjuk és a virslik mindkét oldalát megsütjük benne.

A kaszinótojáshoz a tojássárgákat csomómentesen összekeverjük a majonézzel, mustárral, vajjal és a fűszerekkel (tegyük félre belőle 3 evőkanállal). Ezután az így kapott krémet visszatöltjük a fél tojásokba.

A vízben a zselatint egy kis elkeverjük és tűzre téve vagy mikróban feloldjuk. Egy kicsit hűtjük és 3 evőkanál majonézes tejföllel összekeverjük.

A kaszinótojásokat töltelékkel lefelé tesszük egy tálcára, aztán bevonjuk az összekevert zselatinos tejföllel és mellétesszük a kisütött virsliket.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Szilveszteri receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is