Elkészítése
A szezámmagot száraz serpenyőben óvatosan megpirítjuk. Ha kihűlt pépesítjük citromlé, olaj, kevés víz és a fűszerek hozzáadásával. Hűtőben kb 1 hétig eltartható.
A szezámmagot száraz serpenyőben óvatosan megpirítjuk. Ha kihűlt pépesítjük citromlé, olaj, kevés víz és a fűszerek hozzáadásával. Hűtőben kb 1 hétig eltartható.
A szezámmagot száraz serpenyőben óvatosan megpirítjuk. Ha kihűlt pépesítjük citromlé, olaj, kevés víz és a fűszerek hozzáadásával. Hűtőben kb 1 hétig eltartható.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A szezámmagot száraz serpenyőben óvatosan megpirítjuk. Ha kihűlt pépesítjük citromlé, olaj, kevés víz és a fűszerek hozzáadásával. Hűtőben kb 1 hétig eltartható.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.