Elkészítése
Zsiradékon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és az apró kockára vágott vesét. Ha kész, hozzáadjuk a hártyától megtisztított, feldarabolt velőt, készre sütjük, és ráütjük a tojásokat.
Zsiradékon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és az apró kockára vágott vesét. Ha kész, hozzáadjuk a hártyától megtisztított, feldarabolt velőt, készre sütjük, és ráütjük a tojásokat.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Zsiradékon megdinszteljük az apróra vágott hagymát és az apró kockára vágott vesét. Ha kész, hozzáadjuk a hártyától megtisztított, feldarabolt velőt, készre sütjük, és ráütjük a tojásokat.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.