Elkészítése
kenyérszeleteket vékonyan megkenjük mustárral, majd egyenletesen rászórjuk a csíkokra vágott medvehagymát.
A virsliket hosszában félbevágjuk, és a vágott felükkel lefelé helyezzük a mustáros, medvehagymás kenyerekre. A virslik gömbölyű oldalát 5-6 helyen, kissé ferdén bevágjuk. A vágásokba felváltva tesszük a szalonna- és sajtszeleteket, de akár mindkettőt egy-egy vájatba helyezhetjük.
A szendvicseket előmelegített sütőbe tesszük, és a grill fokozaton addig sütjük, amíg a virsli és a szalonna szépen megpirulnak. Ez körülbelül 5-6 percig tart, a virsli és a szalonna típusától függően.
A kész szendvicseket tálaláskor fatányérra helyezzük, és opcionálisan a medvehagyma virágjával díszítjük.
Jó étvágyat kívánunk!
