Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Tavaszi ragu recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 20 dkg zöldborsó
  • 10 dkg császárszalonna
  • 20 dkg gomba
  • 1 nagyobb fej vöröshagyma
  • 2 pár virsli
  • fűszerek
  • zsír

Elkészítése

A hozzávalókat először felaprítjuk. A zsírt egy serpenyőben felolvasztjuk, majd a szalonnát és a hagymát megpirítjuk benne. Amikor a hagyma üvegesre pirult, hozzáadjuk az apróra vágott zöldségeket, és ízlés szerint fűszerezzük. Az egészet fedő alatt rövid ideig pároljuk, hogy a zöldségek megpuhuljanak, de még roppanósak maradjanak. A párolás végén hozzáadjuk a felkarikázott virslit is, és együtt még pár percig pároljuk, amíg a virsli is elkészül.

Az elkészült ételt párolt rizzsel tálaljuk, így gyors és ízletes vacsorát kapunk.

https://receptneked.wps.hu/gyors/tavaszi-ragu/