Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Téli fatörzs recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 4 szelet félbarna kenyér
  • 300 g zöldfűszeres krémsajt
  • 100 g füstölt lazac
  • pár szem kapribogyó
  • paprika csíkok
  • saláta levél

Elkészítése

A kenyérszeletekről levágjuk a héjat és négyzet alakúra vágjuk.

Frissen tartó fóliára helyezve egymás mellé helyezzük a kenyér szeleteket, összenyomkodjuk a szélüket és megkenjük a sajtkrémmel. Rátesszük a lazacszeleteket, melyeket ismét sajtkrémmel kenünk meg, majd a fólia segítségével óvatosan feltekerjük.

Két szeletet levágunk a végeiből, majd a külsejüket bevonjuk a maradék sajtkrémmel. Díszítjük a kapribogyóval, paprika csíkokkal, zöldfűszerekkel és saláta levelekkel körítjük.

Fogyasztásig a hűtőszekrényben tároljuk. Száraz rozé borral kínáljuk.

https://receptneked.wps.hu/gyors/teli-fatorzs/