Elkészítése
Hozzávalók:
- 20 dkg tepertő
- 2 keményre főzött tojás
- 5 dkg vaj
- 1 tk mustár
- só ízlés szerint
- 1 kis fej lilahagyma
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
A tojásokat megfőzöm. Hideg vízbe hagyom, mielőtt megpucolom. Ha kihűltek, tojásszeletővel hosszában,majd keresztbe vágom
A hagymát megpucolom, apróra vágom. A tepertőt ledarálom pépesre. A fűszereket, hagymát, vajat belekeverem. A tepertőhöz adom a tojást. Lágyan összekeverem pár mozdulattal és kész.
Friss kenyérrel, pirítóssal tálalom!
[box style=”info”]Friss kenyérrel, pirítóssal, forró teával is tálalhatjuk. Használhatunk petrezselymet. Mellé friss paradicsomot, paprikát, retket stb.[/box]


