Elkészítése
A még meleg, megfőtt tojásokat meghámozzuk és villával összetörjük. A vajat a tejföllel vagy kefirrel és a mustárral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Ezt követően hagyjuk kihűlni. Ízlés szerint fűszerezzük.
A még meleg, megfőtt tojásokat meghámozzuk és villával összetörjük. A vajat a tejföllel vagy kefirrel és a mustárral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Ezt követően hagyjuk kihűlni. Ízlés szerint fűszerezzük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A még meleg, megfőtt tojásokat meghámozzuk és villával összetörjük. A vajat a tejföllel vagy kefirrel és a mustárral habosra keverjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Ezt követően hagyjuk kihűlni. Ízlés szerint fűszerezzük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.