Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megmosott tojásokat keményre főzzük, majd még melegen meghámozzuk, és egészen apróra összetörjük, vagy húsdarálón kétszer ledaráljuk, hogy valóban pépes legyen. A vajat a tejföllel és a mustárral habosra keverjük, hozzáadjuk a megtisztított és finomra vágott vöröshagymát. A fűszerekkel tovább ízesítjük, végül a darált főtt tojást is hozzákeverjük. A krémet jól lehűtjük. Pirított kenyérszeletekre kenve, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2011.03.23.

Hozzávalók

Elkészítése

A megmosott tojásokat keményre főzzük, majd még melegen meghámozzuk, és egészen apróra összetörjük, vagy húsdarálón kétszer ledaráljuk, hogy valóban pépes legyen.

A vajat a tejföllel és a mustárral habosra keverjük, hozzáadjuk a megtisztított és finomra vágott vöröshagymát.

A fűszerekkel tovább ízesítjük, végül a darált főtt tojást is hozzákeverjük.

A krémet jól lehűtjük. Pirított kenyérszeletekre kenve, zöldpaprikával, paradicsommal vagy újhagymával fogyasztjuk.

Nagyobb adagot is érdemes belőle készíteni, mert egy hétig biztosan eláll a hűtőszekrényben.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is