Elkészítése
Elkészítés menete
- A burgonyát héjában megfőzzük, majd leszűrjük.
- Meghámozzuk, kettévágjuk, és a belsejét óvatosan kikaparjuk.
- A vöröshagymát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük.
- A paprikát és a paradicsomot felaprítjuk, majd a hagymához adjuk. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.
- A tojásokat felütjük, felverjük, majd a lecsóhoz öntjük, és együtt készre sütjük.
- A félbevágott burgonyákat megtöltjük a tojásos lecsóval.
- Kiolajozott tepsibe tesszük, és 180 fokon kb. 25 percig sütjük.
Tipp
A tölteléket gazdagíthatjuk kolbásszal vagy reszelt sajttal is. Friss salátával vagy tejföllel kínálva igazán kiadós és finom étel lesz.
