Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Töltött burgonya gombás mártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát alaposan megmossuk,megfőzzük, megtisztítjuk, zöldségvájóval kifúrjuk. A finomra vágott vöröshagymát előhevített olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, megsózzuk. Rövid ideig együtt pirítjuk, majd betöltjük a burgonyákba. Kevés kis olajjal kikenjük a tepsit,kevés húsleveslét öntünk alá. A sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük. A megtisztított, alaposan megmosott, szeletekre vágott gombát kevés előhevített olajon megfonnyasztjuk, meghintjük […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát alaposan megmossuk,megfőzzük, megtisztítjuk, zöldségvájóval kifúrjuk. A finomra vágott vöröshagymát előhevített olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, megsózzuk. Rövid ideig együtt pirítjuk, majd betöltjük a burgonyákba. Kevés kis olajjal kikenjük a tepsit,kevés húsleveslét öntünk alá. A sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.

A megtisztított, alaposan megmosott, szeletekre vágott gombát kevés előhevített olajon megfonnyasztjuk, meghintjük kevés liszttel, és felengedjük a főzőtejszínnel. Lassú tűzön kiforraljuk. Friss vágott petrezselyemzölddel, kevés sóval, őrölt fehér borssal ízesítjük. Mártás sűrűségűre beforraljuk. Tálaláskor a töltött, sült burgonyák köré öntjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is