Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Megmosom a gombát és kiszedem a szárát. Apróra felkockázom a hagymát, összevágom a gombaszárat és a petrezselyem levelet. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinsztelem, hozzáadom a gombaszárat, petrezselymet. Amikor már jól összepárolódott hozzákeverem a sajtot, miután szétolvadt borsozom, sózom. Ezt az egyveleget visszatöltöm a gombafejbe. Sütőben /200 fokon, 10 perc alatt/ vagy mikróban /legmagasabb […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.04.12.

Hozzávalók

Elkészítése

Megmosom a gombát és kiszedem a szárát. Apróra felkockázom a hagymát, összevágom a gombaszárat és a petrezselyem levelet. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinsztelem, hozzáadom a gombaszárat, petrezselymet. Amikor már jól összepárolódott hozzákeverem a sajtot, miután szétolvadt borsozom, sózom. Ezt az egyveleget visszatöltöm a gombafejbe. Sütőben /200 fokon, 10 perc alatt/ vagy mikróban /legmagasabb fokozaton 5 perc alatt / megsütöm. Akkor kész, ha a gombafejek egy kicsit barnásak lesznek.

 

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is