Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyors ételek receptjei

Töltött gomba barna rizzsel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Nincs értékelve)
Loading...
Megosztás:

A gombát megtisztítom és félreteszem. A petrezselymet apróra vágom. A zsemléket vízbe áztatom, kinyomkodom, majd a húshoz adom, a fűszerekkel, a tojással és a petrezselyemmel együtt jól összegyúrom. Ezzel a keverékkel megtöltöm a gombákat, majd olajozott tepsibe teszem őket. A tetejüket megszórom sajttal (ha van otthon, egy kis bacon is kerülhet a sajt tetejére), és […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.20.

Hozzávalók

Elkészítése

A gombát megtisztítom és félreteszem. A petrezselymet apróra vágom. A zsemléket vízbe áztatom, kinyomkodom, majd a húshoz adom, a fűszerekkel, a tojással és a petrezselyemmel együtt jól összegyúrom. Ezzel a keverékkel megtöltöm a gombákat, majd olajozott tepsibe teszem őket. A tetejüket megszórom sajttal (ha van otthon, egy kis bacon is kerülhet a sajt tetejére), és 180-200 fokon kb. 25-30 perc alatt készre sütöm.

A spárgát enyhén sós vízben kb. 10 percig párolom, majd lecsepegtetem. A rizst szintén enyhén sós vízben megfőzöm (lehet olyat kapni a Tescóban, amit csak 10-12 percig kell főzni).

Öntetnek lehet hozzá adni egy kis majonéz és ketchup keverékét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is