Elkészítése
Ez az étel teljesen maradékokból készült, ami volt itthon. A hagymát felvágtam, olajon megdinszteltem. A csirkemájat apró darabokra vágtam, és hozzáadtam a hagymához. Találtam a fagyasztóban 3 szelet húsvéti sonkát, azt is hozzávágtam. Megfűszereztem, kicsit összesütöttem.
Közben összevágtam a csiperkegombát, és hozzáadtam a májas sonkához. Együtt sütöttem őket egy kicsit. A kiolvadt leveles tésztát kicsit kinyújtottam, négyszögeket vágtam belőle, kicsit megkentem tejföllel, és ráhalmoztam egy kanállal a raguból. Batyut csináltam belőle, és betettem egy tepsibe.
A tetejét megkentem tojással, megszórtam oregánóval, és megsütöttem. Ha egy kis csirkehús maradék van otthon, azt is fel lehet használni, vagy tejfölös-petrezselymes túróval is tölthető. Csináltam néhány batyut csak gombával, sajttal és tejföllel, az is finom lett.

