Vajból és lisztből rántást készítünk, majd felöntjük tejjel és mártás sűrűségűre főzzük. Sózzuk, borsozzuk. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük. A gombát felaprítjuk, és a hagymával együtt pirítjuk. Ételízesítővel, sóval, borssal és petrezselyemmel fűszerezzük, majd tovább sütjük.
A tojásokat kettévágjuk, sárgájukat kiszedjük és villával összetörjük. Hozzákeverünk 2 evőkanál mártást, majd összekeverjük a pirított gombával.
Egy hőálló edényt kivajazunk, és a mártás felét beleöntjük. Erre ültetjük a fél tojásokat, és megtöltjük a gombás töltelékkel. A maradék mártást kevés tejjel hígítjuk, és a tojásokat bevonjuk vele. Kevés zsemlemorzsát szórunk rá, majd reszelt sajttal megszórjuk. Meglocsoljuk pár kanál tejföllel, és előmelegített sütőben megsütjük, amíg a teteje aranybarnára sül.
Jó étvágyat!