Elkészítése
Az újhagymát karikára, a kapribogyó és az olívabogyó felét apróra vágjuk, majd a hozzávalókat alaposan összekeverjük.
A kenyérszeleteket megkenjük a tonhalas kencével. Díszítjük felhasználva az egészben hagyott bogyókkal
és tálaljuk.
Az újhagymát karikára, a kapribogyó és az olívabogyó felét apróra vágjuk, majd a hozzávalókat alaposan összekeverjük. A kenyérszeleteket megkenjük a tonhalas kencével. Díszítjük felhasználva az egészben hagyott bogyókkal és tálaljuk.
Az újhagymát karikára, a kapribogyó és az olívabogyó felét apróra vágjuk, majd a hozzávalókat alaposan összekeverjük. A kenyérszeleteket megkenjük a tonhalas kencével. Díszítjük felhasználva az egészben hagyott bogyókkal és tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Az újhagymát karikára, a kapribogyó és az olívabogyó felét apróra vágjuk, majd a hozzávalókat alaposan összekeverjük.
A kenyérszeleteket megkenjük a tonhalas kencével. Díszítjük felhasználva az egészben hagyott bogyókkal
és tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.