Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Tonhalas szendvics recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 2 szál újhagyma
  • 2 evőkanál friss, aprított petrezselyemlevél
  • 10 dkg natúr lében eltett, darabolt tonhal konzerv
  • 1 evőkanál citromlé
  • 1 evőkanál darabolt tonhal konzerv
  • 1 evőkanál majonéz
  • kapribogyó
  • olívabogyó ízlés szerint
  • só
  • bors

Elkészítése

Az újhagymát karikára, a kapribogyó és az olívabogyó felét apróra vágjuk, majd a hozzávalókat alaposan összekeverjük.

A kenyérszeleteket megkenjük a tonhalas kencével. Díszítjük felhasználva az egészben hagyott bogyókkal

és tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/gyors/tonhalas-szendvics/