Elkészítése
Hús
A csirkemellet felkockázzuk, megszórjuk gyros fűszerkeverékkel, majd kevés olajon átpirítjuk, amíg szépen átsül.
Zöldségek és alap
A paradicsomot vékony szeletekre vágjuk. A zöldségkeverékből vékonyra vágott lila káposztát és lollo rosso salátát használunk. A tortillalapokat mikróban vagy száraz serpenyőben átmelegítjük.
Összeállítás
A meleg tortilla lapra először reszelt sajtot szórunk, majd rátesszük a zöldségeket, a paradicsomszeleteket, végül a sült csirkemellet. Meglocsoljuk csípős paradicsomszósszal, és szorosan feltekerjük.
Köret
A burgonyát hasábokra vágjuk, olajban kisütjük, és a tortillák mellé kínáljuk.
Tipp
A töltelékhez adhatunk lilahagymát, kukoricát vagy babot is, így mexikói jellegű ízt kapunk. A szószt variálhatjuk fokhagymás joghurttal vagy avokádókrémmel is.
