Elkészítése
A hagymát és az uborkát felaprítjuk.
A tonhalról leöntjük a felesleges levet vagy olajat. Ezután csak összekeverjük a hozzávalókat és ízesítjük.
Másnapra a legfinomabb.
A hagymát és az uborkát felaprítjuk. A tonhalról leöntjük a felesleges levet vagy olajat. Ezután csak összekeverjük a hozzávalókat és ízesítjük. Másnapra a legfinomabb.
A hagymát és az uborkát felaprítjuk. A tonhalról leöntjük a felesleges levet vagy olajat. Ezután csak összekeverjük a hozzávalókat és ízesítjük. Másnapra a legfinomabb.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A hagymát és az uborkát felaprítjuk.
A tonhalról leöntjük a felesleges levet vagy olajat. Ezután csak összekeverjük a hozzávalókat és ízesítjük.
Másnapra a legfinomabb.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.