Elkészítése
A megtisztított babot egészben puhára főzzük, majd lecsurgatjuk, és nyolc csomóba osztjuk.
Mindegyik köteget 1-1 sonkaszeletbe tekerjük, a szokásos módon lisztbe, tojásba és morzsába panírozzuk, bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük.
A megtisztított babot egészben puhára főzzük, majd lecsurgatjuk, és nyolc csomóba osztjuk. Mindegyik köteget 1-1 sonkaszeletbe tekerjük, a szokásos módon lisztbe, tojásba és morzsába panírozzuk, bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A megtisztított babot egészben puhára főzzük, majd lecsurgatjuk, és nyolc csomóba osztjuk.
Mindegyik köteget 1-1 sonkaszeletbe tekerjük, a szokásos módon lisztbe, tojásba és morzsába panírozzuk, bő, forró olajban ropogós pirosra sütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.