Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az olajban fedő alatt, megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a laskára vágott húst beledobjuk, és a paradicsompürével meg annyi vízzel, amennyi ellepi, sóval, borssal ízesítve puhára pároljuk. Tálalás előtt a tejföllel elkevert liszttel besűrítjük, és rizzsel körítjük.

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2012.12.25.

Hozzávalók

Elkészítése

Az olajban fedő alatt, megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a laskára vágott húst beledobjuk, és a paradicsompürével meg annyi vízzel, amennyi ellepi, sóval, borssal ízesítve puhára pároljuk.

Tálalás előtt a tejföllel elkevert liszttel besűrítjük, és rizzsel körítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is