Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Virslis-zöldborós ragu recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg zöldborsó
  • 2 pár frankfurti virsli
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 2 ek liszt
  • só


Elkészítése:

A hagymát apró kockára vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje.

Amikor a zöldborsó már majdnem megfőtt, hozzáadjuk a felkarikázott virslit. Sóval ízesítjük. Amikor teljesen megfőtt, a lisztből kevés vízzel habarást készítünk. Behabarjuk, kb egy percig hagyjuk még forrni. Párolt rizzsel tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/gyors/virslis-zoldboros-ragu/