Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Vöröslencsekrém édesburgonyával recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 10 dkg főtt vöröslencse
  • 10 dkg sült batáta
  • 100 g vaj
  • 1 fej rózsaszín sonkahagyma
  • babérlevél
  • római kömény ízlés szerint
  • só

Elkészítése

Összeturmixoljuk a fokhagymás, sós, kakukkfüves vízben megfőzött vöröslencsét a sütőben sült, héjától megtisztított batátával

Habosra kavarjuk a vajat, amit összekeverünk az előző készítménnyel és a kockára aprított hagymával, majd fűszerezzük.

Kis ideig állni hagyjuk és idényzöldségekkel, puffasztott gabona szelettel tálaljuk

https://receptneked.wps.hu/gyors/voroslencsekrem-edesburgonyaval/