Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy serpenyőben zsírt hevítünk és az aprított hagymákat elkezdjük benne dinsztelni. Hozzáadjuk a gombát és a fűszereket, majd néhány percig pároljuk. Mivel fagyasztott gombát használtam így kevesebb idő kellett, viszont több levet engedett, ami nem baj, mert a levesporhoz úgyis kell. A burgonyát megmossuk, daraboljuk és némi zsír és só kíséretében egy tepsiben megsütjük. Amíg […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.16.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy serpenyőben zsírt hevítünk és az aprított hagymákat elkezdjük benne dinsztelni. Hozzáadjuk a gombát és a fűszereket, majd néhány percig pároljuk. Mivel fagyasztott gombát használtam így kevesebb idő kellett, viszont több levet engedett, ami nem baj, mert a levesporhoz úgyis kell.

A burgonyát megmossuk, daraboljuk és némi zsír és só kíséretében egy tepsiben megsütjük.

Amíg a gomba és a burgonya készül, felaprítjuk a zellerzöldet (petrezselyem híján) és a levesport elkeverjük a tejföllel. Hozzáöntjük a gombához és felforraljuk.

A zellerzöldből adunk a burgonyához és a gombához is. A reszelt sajtot is elkeverjük benne és melegen tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is