Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Zöldborsós pecsenye recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 80 dkg csirkemell
  • 1 fej vöröshagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 60 dkg zöldborsó
  • 1 kg burgonya (új)
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • só
  • bors
  • olaj

Elkészítése

Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük, majd ezután hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst, 2 gerezd fokhagymát zúzva, megsózzuk és megborsozzuk.

Nagy lángon puhára pároljuk a húst, majd beletesszük a borsót és összepároljuk a ragut.

Az újkrumplinak lekaparjuk a héját, feldaraboljuk és kevés olajon ropogósra sütjük. Összekeverjük a csirkeraguval.

Hozzáadjuk a maradék 2 gerezd zúzott fokhagymát és az aprított petrezselymet.

Sózzuk, borsozzuk ha szükséges.

https://receptneked.wps.hu/gyors/zoldborsos-pecsenye/