Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Apatini káposztás harcsa recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 1 kg harcsa
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 kg hordós káposzta
  • kevés paprikás liszt
  • 2 dl tejföl
  • 1 csokor kapor
  • só
  • 1 kiskanál pirospaprika

Elkészítése

Az olajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, a paprikával meghintjük, a kaporral elkevert káposztát beletesszük, és egy kevés vízzel puhára pároljuk.

Közben a felszeletelt, megsózott és paprikás lisztbe mártott halat az olajban ropogósra sütjük. Egy mély tűzálló tál aljára leterítjük a káposzta felét, erre fektetjük a kisütött halszeleteket, a káposzta másik felével befedjük, és az egészet a tejföllel leöntjük. A sütőben jól átsütjük.

https://receptneked.wps.hu/halak/apatini-kaposztas-harcsa/