Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Borban párolt tőkehalfilé

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

 Tépjen 4 akkora lapot az alufóliából, amelyen el fog férni egy-egy tőkehalfilé, és a hozzávalók. A halakat helyezze rá az alufóliákra, sózza, borsozza őket, majd a maradék hozzávalókat is halmozza-öntse rájuk. A fóliákból csináljon olyan batyukat, amelyből a sütés közben nem párolog el a bor. 200-220 fokra előmelegített sütőben süsse meg a halakat mindösszesen 15-20 […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.12.01.

Hozzávalók

Elkészítése

 Tépjen 4 akkora lapot az alufóliából, amelyen el fog férni egy-egy tőkehalfilé, és a hozzávalók. A halakat helyezze rá az alufóliákra, sózza, borsozza őket, majd a maradék hozzávalókat is halmozza-öntse rájuk. A fóliákból csináljon olyan batyukat, amelyből a sütés közben nem párolog el a bor.

200-220 fokra előmelegített sütőben süsse meg a halakat mindösszesen 15-20 perc alatt. A tőkehalfilét vajban párolt burgonyával, vagy zöldségekkel kínálja.

A borban párolt tőkehalfilé mellé egy könnyű, fehér száraz bort, mondjuk olaszrizlinget ajánlanék.

 

Jó étvágyat!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is