Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Hidegtálak

Burgonyás tonhalrolád

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 40 dkg főtt, áttört burgonya 25 dkg lecsöpögtetett tonhalkonzerv pár szem felszeletelt fekete olívabogyó 1-2 ek szárított olajbogyó (opcionális) 1 citrom reszelt héja 1 tojás 8 dkg reszelt parmezán aprított petrezselyem vagy bazsalikom só, bors, morzsolt kakukkfű továbbá: zsemlemorzsa, olívaolaj Elkészítése: Az összes hozzávalót tegyük egy tálba és alaposan keverjük össze. A masszából formáljunk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
meridiana
Beküldte: 2017.10.25.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 40 dkg főtt, áttört burgonya
  • 25 dkg lecsöpögtetett tonhalkonzerv
  • pár szem felszeletelt fekete olívabogyó
  • 1-2 ek szárított olajbogyó (opcionális)
  • 1 citrom reszelt héja
  • 1 tojás
  • 8 dkg reszelt parmezán
  • aprított petrezselyem vagy bazsalikom
  • só, bors, morzsolt kakukkfű
  • továbbá: zsemlemorzsa, olívaolaj


Elkészítése:

Az összes hozzávalót tegyük egy tálba és alaposan keverjük össze. A masszából formáljunk egy kisebb hengert és forgassuk meg zsemlemorzsában.

A burgonyás rudat tegyük egy sütőpapírra, locsoljuk meg olívaolajjal és csomagoljuk be, úgymint egy cukorkát.

200 fokosos sütőben süssük kb 30-35 percig.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
meridiana
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is