Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Cigányhal recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 50 dkg pontyfilé
  • 50 dkg harcsafilé
  • 25 dkg füstölt szalonna
  • 2 kg burgonya
  • 2 fej hagyma
  • 1 evőkanál zsír
  • 1 üveg lecsó
  • 2 gerezd fokhagyma
  • só
  • bors
  • paprika

Elkészítése

A halakat felszeleteljük, és befűszerezzük. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, felkarikázzuk, és zsírral kikent tepsibe rakjuk. A halakat a burgonyára fektetjük, befedjük a vékony karikákra vágott hagymával. A tetejét befedjük a szalonnaszeletekkel, és leöntjük lecsóval. Előmelegített sütőbe 30 perc alatt pirosra sütjük.

https://receptneked.wps.hu/halak/ciganyhal/