Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Citromos fűszeres pisztráng

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az egész pisztrángot alaposan megmossuk és megtöröljük. A halat kívül-belül besózzuk, beborsozzuk, és megszórjuk egy kevés paprikával. A hal külső felületét és a hasüregét bedörzsöljük citromlével, majd a hasába egy rozmaringágat helyezünk. A hal bőrét vékonyan bekenjük egy kevés vajjal, hogy szaftosabb legyen sütés közben. A pisztrángot légkeveréses sütőben 180 °C-on sütjük körülbelül 20-25 percig, […]

Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
adag
Kelemen Evelin
Beküldte: 2013.05.16.

Hozzávalók

Elkészítése

Az egész pisztrángot alaposan megmossuk és megtöröljük. A halat kívül-belül besózzuk, beborsozzuk, és megszórjuk egy kevés paprikával. A hal külső felületét és a hasüregét bedörzsöljük citromlével, majd a hasába egy rozmaringágat helyezünk. A hal bőrét vékonyan bekenjük egy kevés vajjal, hogy szaftosabb legyen sütés közben.

A pisztrángot légkeveréses sütőben 180 °C-on sütjük körülbelül 20-25 percig, amíg a bőre enyhén megpirul és a hal átsül. Sütés közben a halat időnként meglocsolhatjuk a tepsiben keletkező szafttal, hogy ne száradjon ki.

Frissen szeletelt citrommal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Kelemen Evelin
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is