Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Csípős halszeletek sörtésztában

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A halfilé előkészítése A halfilét szeletekre vágjuk, majd mindkét oldalát sózzuk és megkenjük paprikakrémmel. Ezután a szeleteket fél órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek jól átjárják. A sörtészta elkészítése Amíg a hal pihen, elkészítjük a sörtésztát. A lisztet, tojást, pirospaprikát, sót és kevés őrölt borsot a sörrel csomómentesre keverjük, amíg sűrű palacsintatészta állagú masszát kapunk. […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.08.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A halfilé előkészítése

A halfilét szeletekre vágjuk, majd mindkét oldalát sózzuk és megkenjük paprikakrémmel. Ezután a szeleteket fél órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek jól átjárják.

A sörtészta elkészítése

Amíg a hal pihen, elkészítjük a sörtésztát. A lisztet, tojást, pirospaprikát, sót és kevés őrölt borsot a sörrel csomómentesre keverjük, amíg sűrű palacsintatészta állagú masszát kapunk. Nem szükséges az egész üveg sör, így a szakács is megihat egy pohárral közben!

A hal sütése

A hűtőből kivett halszeleteket először lisztbe forgatjuk, majd a sörtésztába mártjuk. Forró olajban hirtelen kisütjük, amíg aranybarnára nem sül.

Tálalás

A sörtésztában sült halat krumplipürével és kovászos uborkával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is