Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Dorozsmai molnár ponty

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnával megtűzdelt halszeleteket lisztbe forgatjuk, majd forró olajban mindkét oldalukon kérget sütünk rájuk. A maradék zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a lecsót, megszórjuk pirospaprikával, majd felöntjük vízzel, és visszatesszük bele a halszeleteket. Amikor a hal megfőtt, a tejfölben elkeverünk egy kevés lisztet, és besűrítjük vele az ételt. Csusza tésztával tálaljuk, amely remekül […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Anna19
Beküldte: 2013.01.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnával megtűzdelt halszeleteket lisztbe forgatjuk, majd forró olajban mindkét oldalukon kérget sütünk rájuk. A maradék zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a lecsót, megszórjuk pirospaprikával, majd felöntjük vízzel, és visszatesszük bele a halszeleteket.

Amikor a hal megfőtt, a tejfölben elkeverünk egy kevés lisztet, és besűrítjük vele az ételt. Csusza tésztával tálaljuk, amely remekül kiegészíti a gazdag szaftot.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Anna19
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is