Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Dorozsmai molnár ponty recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 8 szép pontyfilé
  • 20 dkg gomba
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 20 dkg csuszatészta
  • só
  • 1 kiskanál pirospaprika

Elkészítése

Az egyik kanál olajban megpirítjuk a reszelt hagymát, a paprikával meghintjük, a gombát beletesszük, megsózzuk, és puhára pároljuk. Közben a többi olajban a besózott halszeleteket ropogósra sütjük.

Külön edényben, sós vízben kifőzzük a csuszatésztát, leszűrjük, a gombapörkölttel összekeverjük, tálra öntve, a kisütött halszeleteket a tetejére fektetjük, és azon forrón kínáljuk.

https://receptneked.wps.hu/halak/dorozsmai-molnar-ponty/