Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Ecetben kocsonyázott hal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségből ecetes páclevet főzünk, a megtisztított halat, a karikákra vágott hagymát beletesszük, és a fűszerekkel ízesítjük. Kis lángon puhára főzzük. Majd a halat kivesszük, bőrét lehúzzuk, a halat darabokra vágjuk, és tálra fektetjük, uborka- meg kemény tojás-cikkekkel körülrakjuk. A levét sűrűre főzzük (ha kell, egy kiskanál zselatint is keverünk bele, kevergetve két percig forraljuk), […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2013.01.12.

Elkészítése

A zöldségből ecetes páclevet főzünk, a megtisztított halat, a karikákra vágott hagymát beletesszük, és a fűszerekkel ízesítjük. Kis lángon puhára főzzük. Majd a halat kivesszük, bőrét lehúzzuk, a halat darabokra vágjuk, és tálra fektetjük, uborka- meg kemény tojás-cikkekkel körülrakjuk. A levét sűrűre főzzük (ha kell, egy kiskanál zselatint is keverünk bele, kevergetve két percig forraljuk), és langyosan, batiszt¬ruhán keresztül szűrjük a halra. Hideg helyen, üveg tisztán kocsonyásodik meg.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is