Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Egészben sült ponty

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 1 nagyobb ponty Páchoz: 1 dl olaj 1 kiskanál só 1 kiskanál füstölt törött paprika 4 gerezd zúzott fokhagyma Elkészítése: A pontyot megtisztítjuk, zsigereljük, majd beirdaljuk mindkét oldalát. A pác hozzávalóit egy tálkában kikeverjük. A halat kívül belül bepácoljuk az olajos páccal, figyelve arra, hogy az irdalások közé is jusson a pácból, majd egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2017.06.21.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 1 nagyobb ponty

Páchoz:

  • 1 dl olaj
  • 1 kiskanál só
  • 1 kiskanál füstölt törött paprika
  • 4 gerezd zúzott fokhagyma


Elkészítése:

A pontyot megtisztítjuk, zsigereljük, majd beirdaljuk mindkét oldalát.

A pác hozzávalóit egy tálkában kikeverjük.

A halat kívül belül bepácoljuk az olajos páccal, figyelve arra, hogy az irdalások közé is jusson a pácból, majd egy nagyobb tepsibe fektetjük halat. A hal alá öntünk 2 dl olajat és fél dl vizet.

Előmelegített sütőbe tesszük 170 fokra, majd 40-50 perc alatt készre sütjük. Menet közben párszor locsoljuk meg a saját, szaftos levével.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is