Elkészítése
A megtisztított halat a gerincére merőlegesen centiméterenként bevagdossuk, megsózzuk, és a kivajazott tepsibe fektetjük. A zsemlemorzsával meghintjük, a maradék vajdarabokat rászórjuk, és a sütőben megsütjük. Tartármártás illik hozzá.
A megtisztított halat a gerincére merőlegesen centiméterenként bevagdossuk, megsózzuk, és a kivajazott tepsibe fektetjük. A zsemlemorzsával meghintjük, a maradék vajdarabokat rászórjuk, és a sütőben megsütjük. Tartármártás illik hozzá.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A megtisztított halat a gerincére merőlegesen centiméterenként bevagdossuk, megsózzuk, és a kivajazott tepsibe fektetjük. A zsemlemorzsával meghintjük, a maradék vajdarabokat rászórjuk, és a sütőben megsütjük. Tartármártás illik hozzá.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.