Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Hidegtálak

Füstölt halkrém

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2 füstölt hal (én makrélát használtam) 1 szál újhagyma fél lime vagy citrom leve 1 natúr sajtkrém (én a sima tejszíneset használtam) 1 ek tejszínes torma só, bors ízlés szerint Elkészítése: A makréláról eltávolítjuk a bőrét és a szálkákat. A hagymát felkarikázzuk, a halat kisebb darabokra tépkedjük össze. Késes robotgépbe rakjunk bele minden alapanyagot. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2017.02.24.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2 füstölt hal (én makrélát használtam)
  • 1 szál újhagyma
  • fél lime vagy citrom leve
  • 1 natúr sajtkrém (én a sima tejszíneset használtam)
  • 1 ek tejszínes torma
  • só, bors ízlés szerint


Elkészítése:

A makréláról eltávolítjuk a bőrét és a szálkákat.

A hagymát felkarikázzuk, a halat kisebb darabokra tépkedjük össze.

Késes robotgépbe rakjunk bele minden alapanyagot. Forgassuk össze az alapanyagokat a robotgéppel addig, amíg szép sima krémet nem kapunk.

A krémet tegyük steril üvegekbe, majd hűtőszekrénybe pár órára, hogy összeérjenek az ízek.

[box style=”info”]Ha véletlenül van otthon szardella olajban, egy fél evő kanálnyiit bele lehet tenni az olajból, amiben a szardella volt, pikáns lesz tőle az elkészült halkrém. Steril üvegben a hűtőben 2 hétig eláll.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is