Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Fűszeres bundában sült halfilé

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hagyjuk a filéket felolvadni, majd enyhén préseljük ki belőlük a felesleges vizet és mindkét oldalát sózzuk meg, majd forgassuk bele a lisztbe. A panírhoz jól összekeverjük a tojásokat, tejet, étkezési keményítőt, lisztet és fűszereket. A lisztes halfiléket ebbe a keverékbe mártjuk, majd forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Papírtörlőn hagyjuk lecsepegni. A meghámozott burgonyát megmossuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
hajni21
Beküldte: 2021.09.24.

Hozzávalók

Sütéshez

Burgonya

Elkészítése

Hagyjuk a filéket felolvadni, majd enyhén préseljük ki belőlük a felesleges vizet és mindkét oldalát sózzuk meg, majd forgassuk bele a lisztbe.

A panírhoz jól összekeverjük a tojásokat, tejet, étkezési keményítőt, lisztet és fűszereket. A lisztes halfiléket ebbe a keverékbe mártjuk, majd forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Papírtörlőn hagyjuk lecsepegni.

A meghámozott burgonyát megmossuk és negyedekre vágjuk. Egy nagyobb tálba tesszük, hideg vízzel felöntjük és körülbelül 10 percig hagyjuk ázni. Ezután a burgonyát lecsepegtetjük és papírtörlőn megszárítjuk.

Egy kisebb tálban összekeverjük a tartármártást, az olajat, az őrölt borsot, a paprikát és a sót. Ezzel a keverékkel öntjük le a megszárított burgonyát. Kézzel alaposan összekeverjük és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.

Körülbelül 40-50 percig sütjük 170 fokon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
hajni21
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is