Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Fűszeres kukorivalisztben sült busaszeletek

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Hozzávalók: 2- 2 szelet bőr nélküli hal kukorica liszt (mennyiségtől függően) 1 kezeletlen citrom héj törött bors csipet fűszerpaprika 1 tk fokhagyma por Elkészítése: A hozzávalókat Jól összekeverjük és a besózott halszeleteket beleforgatjuk a fűszeres lisztbe. A halat kókuszzsírban pirosra sütjük. Sütés közben két villa segítségével kétszer-háromszor átfordítjuk a halszeleteket, így szép egyenletesen fog megsülni. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Bodnár Éva
Beküldte: 2017.02.06.

Elkészítése

Hozzávalók:

  • 2- 2 szelet bőr nélküli hal
  • kukorica liszt (mennyiségtől függően)
  • 1 kezeletlen citrom héj
  • törött bors
  • csipet fűszerpaprika
  • 1 tk fokhagyma por


Elkészítése:

A hozzávalókat Jól összekeverjük és a besózott halszeleteket beleforgatjuk a fűszeres lisztbe.

A halat kókuszzsírban pirosra sütjük.

Sütés közben két villa segítségével kétszer-háromszor átfordítjuk a halszeleteket, így szép egyenletesen fog megsülni. Papírtörlőre szedjük, hogy a zsír lecsöpögjön róla.

[box style=”info”]Mi magyarok nagyon kevés halat eszünk, pedig a legegészségesebb húsféle.

Ezzel a nagyon finom és egészséges recepttel szeretném a halfogyasztási kedvet növelni.

Bármilyen alkalomra is elkészíthetjük, alkalomhoz illő körettel és díszítéssel.[/box]

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Bodnár Éva
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is