Receptneked.hu

www.receptneked.hu

facebook.com/receptneked

Gombás pontypaprikás recept

QR kód - Nézd meg mobilon Nézd meg mobilon

Hozzávalók

  • 80 dkg pontyfilé
  • 1 fej hagyma
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 db paradicsom
  • 5 dkg vaj
  • 1 dl tejföl
  • 1 db halászlé kocka
  • pirospaprika
  • só

Elkészítése

A kockára vágott hagymát aranysárgára pirítjuk a vajon, majd megszórjuk pirospaprikával. A felszeletelt gombát a darabokra vágott paprikával és paradicsommal együtt megpároljuk. A halászlé kockát 2 dl vízbe felforraljuk, majd a tejföllel csomómentesre keverve a gombákra öntjük. Jól összekeverjük, és hozzáadjuk az előzőleg besózott, nagy kockára vágott halhúst. Rázogatva 10-15 percig főzzük. Forró galuskával vagy főtt burgonyával tálaljuk.

https://receptneked.wps.hu/halak/gombas-pontypaprikas/